Skip to main content

Verzenden & retourneren

Grenius gras doet er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis in Nederland of België te krijgen.

Verzendtijd

1 – 2 werkdagen indien op voorraad
2 – 5 werkdagen indien niet op voorradig
Verzenden naar België kan 1 werkdag langer duren.

Verzendmogelijkheden

1. Pakketpost met PostNL
2. Afhalen in pakketshop PostNL

Niet altijd thuis op het opgegeven adres?

Kies dan voor aflevering bij een pakketshop/servicepunt in de buurt. Er zijn duizenden servicepunten door heel Nederland en België, waardoor er altijd wel een bij jou in de buurt is. Het gaat dan meestal om een supermarkt, drogist, gemakswinkel, tankstation, etc. Afhalen kan dan doordeweeks of in het weekend binnen de openingstijden van het servicepunt. Zodra het pakje klaarligt bij het servicepunt, ontvang je een mail of sms. Haal je het pakketje niet meteen op, dan ontvang je nog twee herinneringsberichten.

Hoe kan ik kiezen voor afhalen?

Tijdens het bestellen voer je gewoon jouw eigen adresgegevens in. Bij het kiezen van de verzendmethode kies je ‘afhalen’. Het dichtstbijzijnde servicepunt bij jou in de buurt wordt automatisch geselecteerd, maar je kunt dit nog wijzigen naar een ander afhaalpunt door te klikken op ‘Kies een ander afhaalpunt’.

Verzendkosten

De standaard verzendkosten zijn ? binnen Nederland en ? naar België. Bij een bestelling vanaf 25 m² is de verzending gratis.

Retourneren

Alle producten worden voor verzending grondig gecontroleerd. Ben je toch niet tevreden over het product? Of is het product beschadigd? Op de volgende manier kun je het product retourneren:

1. Meld binnen 14 dagen na ontvangst de producten retour door middel van het retourformulier. Deze kun je hier downloaden. Vul het formulier in en mail het naar info@greniusgrass.com
2. Stuur de retourproducten in de onbeschadigde en in de originele verpakking terug. Het dient in de zo oorspronkelijk mogelijke staat te zijn. Gezien de mogelijke schade aan de zaden, accepteren wij geen geopende plastic verpakkingen als retour. De plastic verpakking is doorzichtig, dus je kunt van buitenaf zien of er iets aan het product mankeert.
3. Na het insturen van het retourformulier, kan het product binnen 14 dagen retour gestuurd worden. De aanschafwaarde inclusief verzendkosten zullen binnen 14 dagen na de ontvangst van het retourformulier terugbetaald worden. De kosten voor het retour zenden zijn voor jouw rekening.

Nog vragen? Neem contact op met onze Klantenservice via info@greniusgrass.com